FUTSAL DANTE 7 UNIÓ ESPORTIVA LLAGOSTENSE 5

24.11.2013 14:12

Partit difícil pel conjunt del barri d´Horta,ja que rebia a les instal·lacions de la creueta del Coll a un equip molt competitiu i dur, els homes de José Miguel i de Lluís Martí no es fiaven de la classificació del LLagostense, ja que és una mica enganyosa la posició del conjunt de la llagostera, també era un partit important pel Dante, ja que si sumava els tres punts continuaria amb el liderat.

El partit va començar de la millor manera pel Dante, dominant tota la primera part i es va avançar gràcies a un gol de Gabi Requena, després d´una bona jugada col·lectiva, el segon gol no va trigar en arribar, Sergio Saavedra va culminar amb un xut creuat, el partit estava molt encarrilat per l´equip Hortenc,a mesura que anava passant els temps el Dante es trobava mes august sobre el camp, i gràcies a les bones combinacions que realitzaven arribaven amb molt de perill a la porteria de l´equip rival, però gabi va realitzar un gol de traca i mocador al veure el porter avançat on va xutar des de 20 metres i la pilota es va colar a la xarxa del Llagostense.(3-0).

El llagostense volia reaccionar per intentar sumar algun punt, i va escucar distància amb un gol de rebot.(3-1)

El gol va trastocar una mica el joc del Dante, on va baixar la intensitat de joc, a les acaballes de la primera part, Gabriel Requena tornava a marcar i deixava a l´equip local molt tocat.(4-1)

Semblava que el partit estava encarrilat, però el Llagostense va a sortir en la segona part a intentar ficar-se en el partit, on gràcies a bones combinacions i a pressionar la sortida de la pilota varen ampliar el marcador gràcies a un xut.( 4-2)

El Dante havia sortit al camp molt adormit, on la superioritat del Llagostense va ser evident durant tota la segona part, on arribaven molt còmodament,

a l’àrea del Dante, gràcies a la bona actuació de Àlex Rivera en tot el partit, el Llagostense no va poder capgirar el marcador.

El 5-2 va ser obra de Sergio Saavedra, desprès d´una contra realitzada per Ernest, però en la jugada posterior va arribar el 5-3 davant de la passivitat de la defensa del Dante.

El partit estava boig, d´anada i tornada i quedava molt de temps, i el llagostense tornava a ficar un altre gol , no volia llençar la tovallola fins que acabés el partit, però no obstant Sergio Saavedra va ampliar el marcador amb un xut ben col·locat.(6-4).

Semblava que quedava molt de partit, però un gol de Kevin ja feia impossible les possibilitats del equip groguenc, on en l´última jugada va aconseguir el 7-5 definitiu.

Cal destacar del partit i les baixes del conjunt del Dante, on els jugadors Marc Pérez i Benjamín Valenzuela no varen poder disputar el partit per lesió i els altres dos jugadors, Javier González i Ammar Mohadr jugaven molt tocats, el primer que ve arrastrant una contusió a la espatlla i el segon un esquinç al turmell dret,

El pròxim partit del Dante serà el Derbi, MONSTANT SALA VS FUTSAL DANTE a les cotxeres de Borbó un partit molt difícil pel conjunt d´Horta.