PARTIT MOLT INTENS A LA CREUETA DEL COLL FUTSAL DANTE 4 OLIMAJA 1

17.02.2014 18:51

Diumenge s’enfrontaven els dos primers classificats de 1ª Territorial B, el Futsal Dante, que volia consolidar el seu lloc al capdamunt de la classificació, contra l’Olimaja, a dos punts. El partit va complir amb les expectatives i els dos equips van demostrar perquè estan allà dalt.

L’equip local sabia que si guanyava el partit obria una petita escletxa important. Amb la lliçó apresa de la seva derrota a la primera volta a Montigalà, el Dante va tenir el domini de la possessió els primers minuts de partit. No va ser però fins al minut 12 que Ammar va avançar als locals després de girar-se dins l’àrea i creuar la pilota lluny de l’abast del porter. Minuts més tard, tot i l’Olimaja haver tingut alguna ocasió aïllada, va venir el 2-0 amb el qual s’arribaria al descans. Xut de falta de Sergio que no va blocar bé el porter deixant la pilota morta dins l’àrea que aprofità ràpidament el capità per introduir-la dins la porteria.

La segona part la dinàmica va canviar ja que l’equip badaloní va sortir a pressionar la sortida de pilota dels barcelonins dificultant així el seu joc. No obstant, el gol va arribar de les botes del jugador local Kevin després d’una contra entre aquest i Saavedra. Aquest gol va fer una mica de mal a l’Olimaja que veia com no aprofitava les ocasions que tenia, a vegades per mala punteria i d’altres per la bona actuació dels dos porters del Dante que ahir van participar. Tot i això, a falta de 4 minuts, el màxim golejador de l’Olimaja, en Carlos Gálvez, va posar emoció al partit amb el 3-1. El local no es podia relaxar, cosa que no va passar ja que a falta de dos minuts va aparèixer el que no podia faltar amb la cita al gol, el pitxitxi de la categoria, en Sergio, que de jugada personal posà el definitiu 4-1 al marcador.

Aquesta nova victòria del Dante el fa continuar estant a la primera posició amb 42 punts i un partit menys seguit molt de prop per la Barceloneta també amb un partit menys (40), la Montsant (39) i el propi Olimaja (38). Tot fa indicar que seran aquests quatre equips els que es jugaran el campionat i les tres places d’ascens a 1ª Nacional.