FUTSAL DANTE 14 CATALÒNIA A.S.M 3

19.11.2013 16:13

El passat diumenge es va disputar un partit molt vibrant al pavelló de la creueta del coll, on s'enfrontaven el primer i segon classificat de la lliga, el nostre Sènior rebia a casa al Catalonia A.S.M.
Donada la importància d'aquest partit les grades del pavelló es varen omplir de bat a bat i varen recolzar en tot moment a l'equip Hortenc.
Els jugadors del Dante arribaven a aquest partit amb una motivació extra, ja que tenien l'espina clavada de la derrota dolorosa de la temporada anterior.
El partit va començar de la manera menys esperada pel Dante, on el Catalonia es va avançar amb un gol de penal de Marc, però la resposta de l'equip local no va trigar,justament a la jugada posterior, va empatar el dante amb una jugada col·lectiva que la va finalitzar el pichichi de la lliga Sergio.S
No havia passat ni 30 segons, on en una contra del Dante on es va aprofitar de
l´error en la sacada d'inici de l'equip visitant, on Sergio Saavedra va afusellar al porter del Catalonia Aitor creuant la pilota al segon pal. (2-1)
L'intensitat de joc era molt elevada, per part dels jugadors del Dante,estaven molt endollats desde el primer minut.
El tercer gol va arribar un minut més tard, una gran jugada col·lectiva que la va finalitzar Gabirel Requena, amb un xut sec i potent(3-1). Els jugadors locals estaven molt còmodes al terreny de joc, mostrant la seva millor versió de joc, el quart gol no va trigar en arribar, al minut següent, del mateix autor que l'anterior, després d'una passada magistral de 15 metres d' Ammar Mohadr, on Gabi Requena la va controlar amb el pit i va acabar culminant la jugada amb un xut creuat.( 4-1)
L'equip del Bon pastor no donava crèdit a què estava passant al camp, i l'entrenador de l'equip visitant va moure fitxa, i va canviar el porter al minut 9 de la primera part, per provocar una reacció al seu equip,que va marcar el segon gol desprès d'una jugada polèmica, ja que l' arbitre del partit va xiular inicialment sacada de porteria, i posteriorment gol, la jugada era molt clara, on la pilota va entrar dins de la porteria, però els jugadors del Dante no entenien res.
L'equip Hortenc va continuar amb el seu repertori de joc i el marcador va augmentar amb un altre gol de Requena (5-2) i posterior de Kevin desprès d´una bona jugada col·lectiva. ( 6-2).
El bon joc del conjunt vermi-negre és va reflexar al marcador.
Abans de les acaballes de la primera part, Saavedra marcava un altre gol després d'una gran recuperació d'Ernest,on el jugador de Tolrà va xutar ajustant la pilota al pal.(7-2).En l´últim minut de partit el capità va marcar el 8-2 despres de que tallés la pilota en el mitg del camp.

Al descans es va arribar 8-2 a favor de l´equip local, els jugadors del Dante estaven molt crescuts, i volien disfrutar més a la segona part, on l´equip local va ser amo i senyor del partit, la diferencia en el marcador va continuar creixent, i al minut 2 de la segona part Kevin va marcar el 9-2.
Posteriorment el Catalonia va escurçar distàncies amb un gran gol del dorsal número 6,però els jugadors del Dante estaven molt concentrats i varen continuar amb el bon joc, i varen  ampliar el marcador fins a arribar al 14-3 definitiu, els gols varen ser de Sergio el 10-3, el següent gol el va firmar Gabriel (11-3),el bon joc del Dante continuava, i Ernest va fer el 12-3 i Sergio i Gabi varen fer el 13-3 i el 14-3.

El cos tècnic es va mostrar amb l´actitud de l´equip en tot el partit sobretot en l'aspecte defensiu.

Les úniques males notícies, del diumenge passat ,va ser les lesions de Marc Pérez en

l´escalfament i de Javier González amb un xoc fortuït amb Ammar en el partit.