Futsal Dante 5 La Salut 2

19.01.2014 13:48

Partit matiner que ha disputat el conjunt d´Horta-Guinardó contra la Salut, el partit es presentava amb dos baixes pel conjunt de Chamo i Lluís Martí, que eren els dos màxims golejadors de l´equip ( Sergio Saavedra per sanció i Gabriel Requena per lesió).

El nostre Sènior sabedor dels resultats  dels equips perseguidors que hi van punxar en perdent algun punt i era molt important sumar els 3 punts.

El partit ha estat molt poc vistós ja que la Salut es defensava molt be dels atacs del Dante, on en els primers minuts dominava, tocant la pilota de forma molt ordenada i pausada, on gracies a una triangulació del conjunt verminegre Kevin obre la llauna amb una gran assistència d´Ernest (1-0).

Els minuts passaven i el conjunt de la Salut estaven molt ben tancats buscant un contraatac ràpid per ficar-se en el partit, no obstant el Dante volia ampliar el resultat on després d´una jugada d´Ernest Tabueña arriba el gol de la tranquil·litat pel conjunt d´Horta.

El partit continuava sent poc vistós, on després d´un corner a favor de la Salut, escurça distància amb un xut llunyà fora de l´avast de Benjamí i s´arriba al descans amb aquest resultat que sabia poc al Dante.

Els jugadors del Dante eren conscients que el resultat era curt i que qualsevol jugada tonta la Salut podia ficar-se en el partit, però nomes començar la segona part el conjunt local va ampliar el marcador després d´una jugada col·lectiva on Ammar defineix molt bé després d´una passada d´Ernest.(3-1)

Gràcies a aquest gol la Salut es va veure obligada a obrir el camp i pressionar a dalt. El 4 gol del Dante no va trigar gaire en arribar després d´ un contraatac dirigit per el capità on fa una assistència a Kevin que només tenia que tocar la pilota. Tot i així la Salut escurça distancies en la jugada posterior amb una jugada individual.

Abans de finalitzar el partit Ernest culmina un contraatac desprès d´una perduda de pilota de l´equip visitant 5-2.

Cal esmentar que el porter de La Salut ha fet un partit sensacional.

Recordem que la setmana que ve el conjunt d´Horta descansa.