Victòria agònica del sènior al pavelló del A.E. Tiana per 5-6, quan a falta de 01:34 pel final, els nostres perdien per 5-3.

13.01.2014 20:55

Diumenge 19:30 de la tarda i el Dante que sortia al terreny de joc molt ficat en el partit i motivat pels resultats que s’havien produït aquesta jornada, sabedor que si guanyava es col·locava líder en solitari i ampliava l’avantatge respecte diversos rivals directes.

El Tiana, amb tres internacionals catalans per la sots’21 a les seves files és un gran equip i així ho va demostrar. No va donar la sensació que fos un equip de mitja taula.

L’equip local va tenir pràcticament el total domini de la pilota a la primera part gràcies a la seva manera de jugar que tenen, posant al porter fins quasi la línia del mig camp i així creant superioritat. Així doncs, el Dante es va posar “el mono de trabajo” que es diu en castellà i va treballar molt en defensa. No obstant, els nostres es van avançar al minut 4 amb un gol del capità Ernest que va deixar sentat porter i defensa (després d’una paret amb Ammar) per posar el 0-1. L’equip contrari continuà amb el seu joc fins que després d’algunes ocasions de gol, va trobar la recompensa a través del punt del doble penal. Ràpidament, però, l’Ernest va robar una pilota en defensa i se la va passar al Sergio, que ja corria amb en Javi muntant una contra de dos contra u, que definí com ell sap per establir el 1-2 amb el qual s’arribaria al descans.

La segona part va començar amb la mateixa tònica que la primera, el Tiana amb la possessió de la pilota i el Dante replegat darrere. Ara seria l’equip local el que primer marcaria i posaria el 2-2. Al poc temps però, tornà haver dos gols per cada banda. Primer, els nostres van fer el 2-3 després d’una nova contra que entre Saavedra i Kevin, va culminar finalment aquest últim. A la següent jugada, d’un xut ras que Miki no va poder veure entre tantes cames, van empatar per tercer cop el partit.

Passats els deus primers minuts de la segona part, el Tiana es va trobar amb una pèrdua de pilota en defensa del Dante per aprofitar-la i quedar-se dos rivals contra en Miki que res va poder fer. A partir d’aquest moment, els entrenadors Lluís i Chamo van fer que els seus jugadors pressionessin tota la pista per dificultar la seva sortida de pilota. El risc que té aquesta tàctica és que en qualsevol contra et poden agafar amb el cul enlaire que és el que va passar quan a falta de 01:34 es van posar 5-3.

I d’allò que té el futbol que mai pots rendir-te fins l’últim segon, va venir la remuntada. Els nois estaven amb el cap cot però van continuar pressionant tota la pista i van fer un gol ràpid mitjançant Kevin que la va clavar a l’escaire, lluny del porter. Aquest gol els va esperonar i després de la nova sacada inicial seva, pèrdua de pilota, l’Ernest la posa dins l’àrea amb una mica de sort cap Ammar que es trobava al pivot i amb tota l’ànima la va ficar dins. El marcador que era 5-5 i els nostres ja no es conformaven amb l’empat. El pitxitxi de la categoria va arrencar en una de les seves jugades habituals des de l’esquerra deixant enrere un jugador per perfilar-se amb l’esquerre i marcà ras amb una mica d’incògnita el definitiu 5-6.

Cal destacar l´esforç de l´equip ja que només disposava de dos canvis degut a la lesió del seu segon màxim golejador Gabriel Requena.

Agrair a la afició que va recolzar a l´equip en tot moment i sobretot desplaçant-se al pavelló de Tiana.

L´ 1 X 1  DELS NOSTRES JUGADORS

• MIGUEL ÁNGEL: ( 10) Immens: Va salvar l´equip en moltes ocasions fent aturades de molt mèrit i dirigint l´equip amb la seva bona sortida de pilota.

• MARC  PÉREZ ( 10) “Majestuós”: El tanca de Trillo va fer un partit exemplar fent parella en molts minuts amb Ammar, comandant la defensa en tots moments, tallant moltes contres de l´equip rival, va acabar lesionat a l’adductor

sacrificant-se molts minuts per l´equip.

• JAVIER GONZÁLEZ (10) “Impecable”: El jugador de Dante va fer un partit sensacional, ajudant molt amb les tasques defensives de l’equip, va tindre una oportunitat de gol on el porter rival va estar sensacional.

• ERNEST TABUEÑA ( 10 ) “Líder”: El jugador de Sant Alexandre va portar la batuta de l’equip, posant pausa al joc i va obrir la llauna amb una gran definició i sobretot treballant defensivament, va acabar amb el turmell tocat.

• AMMAR MOHADR: ( 10) “ Orgull”: El jugador de Tajo va fer un partit brillant, un dels millors desprès de la lesió del turmell, on va estar sensacional fent parella amb el altre tanca Marc Pérez, autor de la assistència del primer gol i també de l´empat.( 5-5)

• SERGIO SAAVEDRA (10): “Sacrificat”: El jugador de Tolrà va estar sensacional, però els jugadors de Tiana ja sabien que venia el màxim golejador de la categoria, on a base de faltes i cops de colzes l´aturaven, cosa que va fer que el jugador del Carmel s’amagués una mica en estones del partit, però gracies a un gol del “pichchi” el Dante suma tres punts.

• KEVIN DURÁN (10): “ Treballador”: Autor de dos gols importants i realitzant una bona pressió en els últims minuts del partit, treballant molt defensivament com ofensivament.

• BENJAMÍN VALENZUELA: (10) El jugador de l´arc de triomf va estar sensacional recolzant l´equip des de la banqueta donant suport en tot moment i exemple dels valors que té aquest equip.