NOTICIES FUTSAL DANTE

La Temporada 2015/16 ja és història i aquest any els equips que representaràn al Futsal Dante s'han multiplicat.

Actualment el Club compte amb: Sénior A, Sénior B, Juvenil A, Juvenil B, Cadet, Benjamí, Prebenjamí i 3 grups de Menudets.

  

SÈNIOR

L'empat contra el Ripoll el situa novament colider empatat aquest cop amb el Tiana, aquest te dos partits per acabar la primera volta contra rivals directes per la Final Four. El Dante per la seva banda acaba contra dos equips que estàn passant dificultats. Seria bó aconseguir els 6 punts i així sumar 27 punts a la primera volta, fet que no esperàven abans de començar la temporada, com a mínim, no tan aviat.

SÉNIOR B:

Brillant actuació en el seu debut i segueix la marxa triomfant del B del Dante. Van superant amb coratge les probes que els partits els van possant. Destaca més el grup que les individualitats. Esperem que acabi la primera volta per fer les valoracions de la resta de lliga però creiem que si segueix la linea l'ascens és a tocar.

JUVENIL A:

Desprès d'un inici de lliga complicat, amb rivals TOP i resultats no massa positius, el Juvenil ha trobat el joc i el ritme d'aquesta nova divisió. Hi ha jugadors amb un moment de forma envejable i l'equip sembla més cohesionat que mai. Les darreres victóries el fan escalar possicions i no despenjar-lo molt de la lluita per entrar a la Final Four.

 

JUVENIL B

Ha tingut un parell de petites tropessades que no han fet que demostrar que no és fàcil el que estàn fent aquests nois. És el seu primer any i pràcticament son de primer any tots. Així que lo normal seria que els hi afectès la nova categoria, per contra estàn tenint uns resultats espectaculars. Us animem a venir a veure'ls.

 

CADET:

Desprès d'un dur inici, poc a poc el joc va començant a acompanyar al treball que hi ha al darrera. Esperem que ben aviat es vagi traduint en millors resultats que ja es mereixen. Amb una nova direcció de la mà d'Aitor, el Cadet ajunta un coratge elevat amb un joc creixent.

 

BENJAMÍ:

La evolució que porten aquests nois és digne de seguir-la de prop. Van començar com un equip que se li intuia que teníen ideea de jugar però que els hi costava molt demostrar-ho en els partits, mica en mca van anar superant etapes i l'any passat es van convertir en un devorador de partits i rivals, amb un joc espectacular. Aquest any esperen seguir creixent i us animem a veure'ls.

 

 

PREBENJAMI:

L'equip que juga els partits al Colegi Major St Jordi, comença a jugar partits de competició contra altres escoles del CEEB. Hi han hagut incorporacions i l'entrenador és nou. En Toti segur qeu formarà als nanos per que vagin superant reptes. En el seu primer partit van competir i van fer un bon partit. Seguirem la evolució dels nanos.

 

MENUDETS:

Pas a pas els nens han anat creixent i ja sembla mentida pensar el que els pares i tècnics s'imaginaven a principi de temporada i el que realment s'ha vist. Els resultats és lo de menys, però les sensacions que ens transmeten és immillorable.