Història de l´equip  

 

L'equip Sénior va ser creat i fundat l'any 2012 de la mà de José Miguel Chamocho, Lluís Martí i Paco Exposito. Quan un any desprès sorgeix la possibilitat de montar una escola de Futbol Sala es quan es dona d'alta com a club registrat.

La idea de formar un equip neix de la mà de Chamo i els integrants de l'equip Júnior del Col·legi Immaculada Concepció d'Horta. Amb la idea de seguir creixent com a equip i competint en categories més altes que les que organitza el CEEB. Els integrants de l'equip fa molt de temps que es coneixen, ja que la majoria d'ells s'han criat junts en les mateixes classes fins i tot. Aixó possibilita que el grup sigui molt compacte, formant pràctiament una familia. Que els nous membres es vagin integrant a la família. és una de les ocupacions i preocupacions del cos técnic, ja que s'intenta que mai es perdi la sensació que fa que siguin més que un club, més que un equip.

 

Enrera van quedar els primers passos en el futbol sala al Col·legi Immaculada Concepción d'Horta i posteriorment van provar amb el futbol gran en el club del barri Unió Esportiva Pastrana, i allá va ser on es van acabar de conèixer la majoria d'ells.

En aquest club van romandre moments inoblidables junts, on es van aconseguir molts èxits, i sense lloc a dubte van aprendre molt més que jugar, a ser bons companys i el que és més important a ser amics.
Quan va arribar l'útlim any de la categoria juvenil amb un gran ascens, l'equip es va haver de separar-se, per motius esportius, i va ser quan la figura de José Miguel Chamocho va juntar a gran part d´aquell juvenil tornant a jugar a futbol sala per la Immaculada Concepció d'Horta i aconseguint guanyar un Subcampionat i dos Campionats de Barcelona Junior del CEEB, realitzant grans campanyes.

Aquests nois podien donar molt més que jugar en la Lliga Escolar (CEEB) per aquest motiu el cos tècnic va arribar a la conclusió de fundar un equip nou i federar-ho i iniciar un nou projecte anomenat FUTSAL DANTE i començar una bonica nova experiència.