CRÒNICA OLIMAJA 5 FUTSAL DANTE 2

16.10.2013 23:05

El passat dissabte es va disputar el partit entre l´Olimaja de Montigalà, contra el Sènior Futsal Dante, amb derrota del equip visitant per 5-2.

El partit es va iniciar amb un gran domini del equip local, dominant la possessió de la pilota, i generant moltes ocasions, fins que va arribar el primer gol en els primers minuts del matx.No obstant el Dante va reaccionar empatant el partit, però encara així el conjunt blanc i blau , tenia més domini. Passant els minuts, l’avantatge en en el marcador es va anar ampliant, ficant el marcador 4-1 a favor del Olimaja.

Els jugadors del Dante, no estaven jugant al seu màxim nivell, realitzant perdudes de pilotes perilloses a prop del area. A la mitja part es va arribar amb un contundent 4-1 per l´equip local.

La segona part va ser molt diferent a la primera, el conjunt del Guinardó, va sortir més endollat i generant una pressió inesperada per l´equip de Montigalà, gràcies a aquesta millora en el joc, el Dante va tindre moltes ocasions per reduir distancies en el marcador, però en cap moment les va aprofitar.

El marcador final del partit es va quedar en un 5-2.

El conjunt badaloní es un dels conjunts que aspiraran per estar en la part alta de la classificació.