CRÒNICA FUTSAL DANTE 8 A.E BARCELONETA 4

28.10.2013 20:22

Gran partit el viscut diumenge al Municipal de la Creueta del Coll amb una gran assistència de públic que no va cesar d’animar als nostres. Arribava el líder i tot l’equip estava molt motivat per això. Com si els hagués anat bé dormir una hora més pel canvi d’horari, els jugadors van sortit molt endollats i en cinc minuts ja guanyaven 2-0 amb els gols del nostre pitxitxi Sergio i de l’habilidós Kevin.

A partir d’aquí, els nostres es van relaxar massa i la Barceloneta va començar a tenir fins el final de la primera part, tot el control del partit mb numeroses ocasions. El Dante va aguantar amb aturades de mèrit de Rivera i tapades constants per part de Mohadr a xuts rivals. Finalment, el porter no va poder fer res en els dos gols que van fer els visitants.

A la mitja part, el marcador reflexava 2-2.

La segona part va començar amb la mateixa tònica que va acabar la primera i es veia que el gol de la Barceloneta arribaria tard o d’hora. Així va ser quan als pocs minuts van posar el 2-3 al marcador. A partir d’allí, la història va canviar radicalment i amb un Marc comandant l’equip de bat a bat, el Dante va jugar fins el final els seus millors minuts des de que la temporada va començar.

Una passada a l’espai del propi Marc cap a Kevin propicià que aquest últim definís de primeres devant la sortida del porter i posés el 3-3 al marcador. Al poc temps, Gabi retallà a un defensa i després xutà a gol per fer el 4-3 amb molta incògnita ja que la pilota abans d’entrar va tocar els dos pals.

Amb el marcador ja a favor, el Dante continuà i després d’una sacada ràpida del porter Benja (entrà al camp a la segona part) va arribar el 5-3. Sergio va rebre al mig camp d’esquenes i va fer un control orientat que el va perpetre desfer-se del primer defensa va poder encarar ja la porteria rival i fer un dels seus xuts imparables amb aquesta esquerre que té que recorda a Roberto Carlos.

Al poc temps però, ells varen posar el 5-4 al marcador. No obstant, el Dante tenia el dia i el nostre porter que a vegades és jugador, el Miki, va tenir uns minuts màgics retornant la confiança dels tècnics que van apostar per ell. Primer, va assistir al Marc després d’una jugada individual marxant per potència i força i, minuts més tard, marcant un gol que va fer embogir el públic. El marcador era ja de 7-4.

Amb la Barceloneta ja tirada cap endavant buscant retallar diferències, Gabi va fer una de les jugades del matx. Va deixar a dos rivals seguits al terra amb l’habilitat que el caracteritza i una vegada anava a per l’u contra u amb el porter, no va estar gana i va fer la passada de la mort a Sergio que feia així el seu hat-trick personal i posava el definitiu 8-4.

Cal dir que el visitant a la segona part també va tenir diverses ocasions, però en algunes no van tenir punteria i en d’altres, el porter xilè-espanyol del Dante les va aturar. Cal dir però que també els nostres, dels peus de Marc i Javi, que en va tenir dues molt clares al matx, erraren amb tot a favor.

Felicitar a tot l’equip i encoratjar-lo a seguir així.

El diumenge que ve tornen a jugar a casa contra el Quatre Barres que es barrer a la classificació amb 0 punts. No obstant això, els nostres no s’han de confiar.