CRÒNICA FUTSAL DANTE 9 BOSC VILARO MONTCADA 5

21.10.2013 17:58

Aquest passat diumenge el nostre equip sènior va rebre la visita del Bosc d'en Vilaró, un rival amb el qual ja s'havia enfrontat durant la darrera temporada a Segona Territorial. El resultat final va ser de 9-5 després d'una remuntada construïda durant la segona part.

El partit va començar de la pitjor manera possible per als interessos del Dante. El conjunt visitant es va aprofitar dels problemes del seu rival a l'hora de trobar sortides des del darrere per a situar-se amb un còmode 0-3 al marcador. A les acaballes de la primera part, un xut llunyà de Mohadr (1-3) va permetre al Dante escurçar distàncies. Amb aquest resultat s'arribaria al descans després d'un primer temps per a oblidar que donaria pas a la remuntada local.

La segona part va començar amb bones notícies per al nostre equip. Kevin Durán va aconseguir el segon gol del sènior (2-3) després d'una passada de Gabi que el va deixar sol davant del porter del Vilaró. Aquest no va poder fer res per a aturar el xut ajustat al pal del nostre dorsal número 5. El conjunt visitant va reaccionar de forma immediata i va tornar a augmentar el seu marcador favorable amb un nou gol (2-4). Tot i això, el Dante no va abaixar els braços i va aconseguir empatar el partit mitjançant dos gols de Mohadr (4-4).

L'equip visitant es va encarregar de trencar l'empat mitjançant el seu cinquè gol (4-5). Novament al darrere en el marcador, el Dante tornaria a empatar gràcies a un xut des de fora de l'àrea de Marc Pérez. A partir d'aquest moment, els locals es van començar a trobar molt més còmodes sobre el terreny de joc. Gabi Requena va sumar dos gols més al seu compte particular per a situar el marcador de 7-5 favorable al Dante. El primer d'aquests gols arribaria després d'una jugada de Saavedra per la banda esquerra i la seva posterior centrada al segon pal. Després d'això, el Vilaró va decidir jugar amb el porter força avançat per tal de trobar superioritats en la sortida. Aquest fet va permetre a Gabi fer el 7-5 amb un xut de primeres des del mig del camp.

El vuitè gol va ser obra de Mohadr que d'aquesta manera signava el seu pòquer particular de dianes. Un últim gol de Kevin Durán després d'una passada de Gabi va servir per a tancar el marcador (9-5). D'aquesta manera, el Dante sumava tres punts que el situen en la tercera posició de la taula amb tres victòries i una derrota.

El proper partit del sènior tindrà lloc el diumenge dia 27 a les 10:00 del matí al nostre pavelló (c/Castellterçol 13). El rival serà la AE Barceloneta, l' equip que actualment encapçala la classificació juntament amb la Montsant.